8 december 2013

Tip: tweedehands babycook

Een nieuwe babycook kan best wel duur zijn. Ik las op internet dat de basis uitvoering tegenwoordig 110 euro kost en de uitgebreide versie al 150! Natuurlijk maken we die babyhapjes niet omdat het goedkoper is, maar het is wel mooi meegenomen als dat zo is. Met zo'n aanschafprijs van 150 euro heb je je babycook er niet snel meer uit.
Ik heb de mijne op marktplaats gekocht voor ik meen 50 euro. Ook nog niet gratis, maar wel beter te doen. Bovendien zat er ook nog eens een flinke berg met diepvriesbakjes bij en een extra kookboekje. Die vertegenwoordigen samen ook weer een flinke extra waarde. En zo'n babycook gaat best wel lang mee. De mijne heeft nooit kuren. De eerste eigenaar heeft los nog een extra rubbertje voor het hakselaartje bij geleverd want hij had hem al niet nodig. Maar ik zal hem ook niet nodig hebben, dat originele rubbertje doet het prima. Ook is de babycook goed schoon te maken en dus hoeft dat ook geen bezwaar te zijn als je er een tweedehands koopt.
Dus: voor je naar de winkel stapt, kijk eerst eens op een site voor tweedehands goederen of er een babycook te koop staat bij jou in de buurt. Kan je een aanzienlijke som geld schelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten